MA2024.05.18.
ehulladek_2018

E-Hulladék gyűjtési Akció

Csólyospálos Község Önkormányzata a településen keletkezett felesleges elektronikai készülékek, eszközök összegyűjtése céljából ismét akciót szervez.

2018. május 26-án (szombaton) reggel 8 óra és délután 16 óra között nyílik lehetőség arra, hogy a lakosság illetve a településen működő intézmények, cégek éljenek a felkínált lehetőséggel. Az említett napon Csólyospáloson a CBA bolttal szemben lévő piactéren gyűjtjük a használhatatlan, de épségben lévő elektromos eszközöket. (Pl.: világítótestek, világítástechnikai berendezések, szórakoztató-elektronikai berendezések, információs és távközlési berendezések, háztartási gépek, barkácsgépek, stb.)   

Térítésmentesen leadható és elszállításra kerül minden olyan készülék, amely villamos árammal, elemmel, akkumulátorral működik.  (számítógép, hűtőgép, mosógép, porszívó, vasaló, kávéfőző, hajszárító, rádió, televízió, stb.)

 

A szétszedett, hiányos berendezéseket begyűjteni nem tudjuk.

 

Átvételre kerülnek viszont a használhatatlan akkumulátorok is.

 

Kérjük, csatlakozzanak akciónkhoz, amelynek célja továbbra is a még feldolgozható elektronikai hulladékok visszagyűjtése, ezzel környezetünk tehermentesítése.

 

Védjük közösen környezetünket!

 

Á. Fúrús János

polgármester

Vélemény, hozzászólás?