MA2024.05.11.

Állami vállalatok állásbörzéje

A Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége és a MÁV Zrt. annak érdekében, hogy bemutassa és hangsúlyozza az állami vállalatok által nyújtott előnyöket, mint a munkahely biztonsága, a kiszámítható karrier irányzatok és a továbbtanulási lehetőségeket állami vállalatok állásbörzéjét rendezi meg.

A szervezőkön túl számos állami vállalat, valamint a Diákhitel Központ Zrt. és felsőoktatási intézmények képviseltetik magukat az állásbörzén. Az előzetes felmérések szerint mintegy 1200-1500 állást ajánlanak. Az állásbörze ideje alatt az álláskeresőket, érdeklődőket különböző programokkal segítik kompetenciájuknak, személyiségüknek megfelelő álláslehetőségek megtalálásában, mint az önéletrajzírás, tanácsadás, egyéb szolgáltatások.

A rendezvény helyszíne: Magyar Vasúttörténeti Park (1142 Budapest, Tatai u. 95.)

Időpontja: 2018. május 16. (szerda) 1100-1810

A MÁV-START és a GYSEV 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt kínál mindazoknak, akik vonattal indulnak az Állami Karrier Expóra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kelenföld, Zugló és Rákosrendező állomásra. Az alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 15-én 0000 órától kezdhető meg, az utazást lekésőbb május 17-én 2400 óráig be kell fejezni. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a Vasúttörténeti Parkban, a mobilpénztárban, 1000-1700 óra között az utas lebélyegezteti.

 

dr. Kiss Melinda

járási hivatalvezető

Vélemény, hozzászólás?