MA2024.05.12.

Lakossági fórum

Kömpöc az integrált településfejlesztési stratégiáját, településképi arculati kézikönyvét és településképi rendeletét az Eljr. rendelkezései és Kömpöc Község Önkormányzata Képviselő-testületének partnerségi egyeztetésre vonatkozó 6/2017.(V.31.) vonatkozó önkormányzati rendelete alapján véleményezésre bocsátom és 2017. november 17-én 9 órakor a  Kömpöci Faluházban tartandó lakossági fórumon ismertetem.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban Eljr.) szerint  az integrált településfejlesztési stratégia, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet jóváhagyása előtt egyeztetési eljárást kell lefolytatni.

A 6/2017.(V.31.) számú önkormányzati rendelet alapján partner Kömpöc település közigazgatási területén:

a) ingatlannal rendelkező személy
b) valamennyi székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezet
c) bejegyzett egyház és civil szervezet

A fórumon ismertetésre kerülő véleményezésre bocsátott papíralapú munkarészek megtekinthetők és javaslatok, vélemények tehetők az Önkormányzati Hivatal Kömpöc, Petőfi u. 10. szám alatti hivatali helyiségben ügyfélfogadási időben.

Elektronikusan elérhető:www.kompoc.hu web helyről:

INTEGRÁLTTELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIA:
http://kompoc.hu/docs/telepulesfejlesztes/ITS_KOMPOC.pdf
TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV:
http://kompoc.hu/docs/telepulesfejlesztes/Kompoc_TAK.PDF
FELHÍVÁS:
http://kompoc.hu/docs/telepulesfejlesztes/k_Honlap_felhivas_2.doc
RENDELET:
http://kompoc.hu/docs/telepulesfejlesztes/jav_2017_10_31_TK_rendelet_kompoc.doc

Vélemények, javaslatok az integrált településfejlesztési stratégiáról vonatkozásában 2017. december 2-ig, a településképi arculati kézikönyvről és a településképi rendeletről 2017. november 25-ig írásban a polgármester címére (Kömpöc, Petőfi u. 10.) vagy elektronikusan a hivatal@kompoc.hu címre küldhetők.

Kömpöc, 2017. november 2.

Tisoczki László, polgármester

 

Vélemény, hozzászólás?