MA2024.05.14.

Magyar Szabadidősport Szövetség

Budapest, 2017. augusztus 21.

Tisztelt Polgármester Asszony/Úr!

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár asszonnyal egyetértésben ezúton tájékoztatom a 2017. szeptember 23-30. között zajló Európai Sporthét nevű kezdeményezésről, amely európai uniós kampányként a mozgás népszerűsítését kívánja támogatni. Az aktív, testmozgásban gazdag életmód számos előnnyel jár a magyar és európai polgárok számára, pozitív hatásai mind az egyén, mind közösség életében megmutatkoznak.

A kezdeményezés hazai koordinátoraként a Magyar Szabadidősport Szövetség törekszik e kampány hírét minél szélesebb körhöz eljuttatni, részvételre buzdítva az érdeklődő szervezeteket.

Ezúton kérem Polgármester Asszonyt/Urat, hogy amennyiben lehetőségei engedik, csatlakozzon az Európai Sporthét népszerűsítéséhez, jutassa el a sportolási lehetőségek hírét a helyi lakossághoz és szervekhez, és kommunikációs csatornáin szeptember 23-30. között használja a #BeActive szlogent, amely az Európai Sporthét köponti mottója.

Magyar Szabadidősport Szövetség tagszervezetei országszerte számos eredményt szerveznek, amelyeken szeretettel várjuk a sportolni vágyókat, ugyanakkor örömmel vennénk, ha az Ön által vezetett önkormányzat is hozzájárulna a kampány sikeréhez, a magyar lakosság megmozgatásához.

Az Európai Sporthétről további információk- beleértve a szeptember 23-30. között látogatható eseményeket és az eseményregisztrációs felületet- megtalálhatóak a www.europaisporthet.hu oldalon.

A kampánnyal kapcsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal a Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársaihoz az info@masport.hu e-mail címen, vagy a (+36 1) 460 6815 telefonszámon.

Szíves együttműködésben bízva,

Tisztelettel,

 

dr. Szabó Tünde                                                                                                                                          

sportért felelős államtitkár

Czene Attila

elnök

 

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Hungary

 

 

+3614606815   www.masport.hu

+3614606817 info@masport.hu

                                                                                                                                                                                              

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?