MA2024.05.11.

Üdülési pályázat

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

Kiskunmajsai Járási Hivatala

Nagy érdeklődés övezi az üdülési pályázatokat

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár 5 éve nyújt üdülési, pihenési lehetőséget az Erzsébet program keretében nagycsaládosok, nyugdíjasok, valamint fogyatékossággal élők számára. Az idei évben pedig már 2. alkalommal nyílt meg ezen pályázati lehetőség és október 21. óta már közel 40 ezer pályázat érkezett be a nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők részéről. A nagycsaládosok, azaz három vagy annál több gyermeket nevelők számára pedig december 1-jén nyílik meg a pályázati felület.

A fokozott érdeklődésre tekintettel meghosszabbították a pályázatok benyújtásának határidejét, mely 2016. december 30-ra módosult, így azoknak is lesz lehetősége pályázatot benyújtani, akik eddig még nem tették meg, illetve akik formailag nem megfelelő pályázatot adtak be, újra lehetőség nyílik hibátlan pályázat benyújtására.

A program sikeres lebonyolításában a kormányablakok is részt vesznek, mely során a járási hivatal kormányablak ügyintézői az ügyfeleknek segítséget nyújtanak a pályázatok elektronikus úton történő benyújtásában, valamint a szállásfoglalásban. A pályázatok benyújtására kizárólag az elektronikus pályázati felületen keresztül van lehetőség, mely a www.erzsebetprogram.hu honlapról érhető el.

Újdonság, hogy a nyertesek 2 évig tudják felhasználni az üdülési támogatást, azaz 2018. december végéig.

Pályázni a honlapon feltüntetett üdülőhelyekre, szálláshelyekre lehet, az ott megadott turnusokban. Az adott szálláshelytől függ, hogy milyen ellátások vehetők igénybe.

Kérjük, hogy amennyiben a pályázattal kapcsolatban kérdésük vagy kérésük merül fel, keressék fel Kormányablakunkat.                                                               

                                                                                         

  dr. Kiss Melinda

                                                                                             járási hivatalvezető

Vélemény, hozzászólás?