MA2024.05.12.

Tájékoztatás Dél-alföldi JOGpontok működéséről

 

Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy ismét igénybe vehető ingyenes jogsegély működik a JOGpontok projektek keretében.

A JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. A szolgáltatás 3 éven át – 2019. június 30-ig – nyújt jogi segítséget.

Jogsegélyszolgálat területei: munkajog, cégjog, társadalombiztosítási jog, adójog.

A projekteket működtető országos munkáltatói érdekképviseletek és szakszervezetek gyakorlott jogászokkal dolgozó rendszert állítottak fel, amelyben több formában vehető igénybe szolgáltatás, így személyesen vagy akár elektronikusan is nyújt segítséget jogi kérdés, probléma kezelésében. Munkajogi érdekviták elrendezésében pedig a későbbiekben egy tanácsadói és vitarendezési szolgálat vehető igénybe a projektek keretében.

Az együttműködő érdekképviseletek célul tűzték ki, hogy ingyenes jogi szolgáltatást biztosítsanak munkajog, cégjog, TB és adójog területén egy továbbfejlesztett, még hatékonyabb rendszer keretében, amelyben országosan egységes megoldásokra törekszenek.

A jogsegély-szolgáltatás teljesen díjtalan és anonim! Semmiféle rejtett költség nem terheli az igénybevevőt, személyes adatait nem kérik el, így semmilyen PR, reklám megkeresés nem fogja érni a szolgáltatás igénybevételét követően sem.

A „Dél-alföldi JOGpontok” szolgáltatás a megye több városában is igénybe vehető. Kiskunmajsa járás területén Kiskunmajsán, a Félegyházi út 2/A. szám alatt tart ügyfélfogadást Dr. Miskéri Márk ügyvéd minden kedden 16-18 óráig.

Továbbá jogi kérdését bármikor elküldheti e-mailen, vagy felteheti hétköznap online és telefonon az ingyenesen hívható zöld számon: 06-80-778-800.

A JOGpontok irodák elérhetősége és az ügyfélfogadási ideje, valamint a tanácsadást nyújtó jogászok vonatkozásában további információk a www.jogpontok.hu oldalon találhatók.

 

Dr. Kiss Melinda

járási hivatalvezető 

Vélemény, hozzászólás?